Tilausohjeet

Haluaisimme sanoitusta varten mahdollisimman paljon tietoa laulun aiheesta tai päivänsankarista. Kokemus on osoittanut, että oikein hyvin toimiva laulu syntyy, vaikka sanoittaja ei tunnekaan päivänsankaria, kunhan hänellä on riittävästi sankarin läheisiltä saatua taustatietoa. Lauluun ei mahdu valtavasti yksityiskohtia, mutta sanoittajan on helpompi koostaa laulu suuremmasta tietomäärästä. Haluaisimme myös tietää mikä on laulun tyylilaji ja vielä helpompaa on, jos kerrotte, mihin melodiaan haluatte laulun tehtävän. Sanoitamme myös englanniksi ja savoksi.

Mittatilauslaulu voidaan tehdä johonkin vanhaan melodiaan. Voit kertoa meille vaihtoehtoja tai jättää meille valtuudet etsiä paras kappale saamamme aineiston perusteella. Tarvittaessa haemme säveltäjältä luvat sävellyksen käyttöön. Voimme myös lisäkorvauksesta tehdä laululle aivan oman sävellyksen, sovituksen ja äänityksenkin.

KUN MITTATILAUSLAULUUN
PIENEN RAHAN KÄYTTÄÄ
SE JUHLAYLEISÖLLE
NÄRHEN MUNAT NÄYTTÄÄ

Sanoituksen hinta yksityishenkilöille on tasaraha 150€ (alv 0 %). Sanat toimitetaan A4-kartongille tulostettuna, varustettuna tilaajan valitsemilla raameilla ja mahdollisesti päivänsankarin kuvalla. Tulostuksia toimitetaan haluttu määrä. Sanat saa myös teksti- ja pdf-tiedostoina. Sanoituksella on tyytyväisyystakuu eli jos tilaaja on tyytymätön lopputulokseen emmekä ole pyynnöstä huolimatta onnistuneet parantamaan sitä esitettävään kuntoon, tilaus mitätöityy.

Yllä oleva hinta koskee yksityishenkilöitä. Yritysten käyttöön tulevat ja suurissa tilaisuuksissa esitettävät laulut sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Olemme valmiit ottamaan suuriakin haasteita tyyliin firman virallinen 100­-vuotisjuhlakronikka.

Eri sopimuksella järjestämme laululle myös live-­esittäjän. Perhejuhlissa esitetystä musiikista ei tarvitse tehdä esitysilmoitusta Teostolle, mutta kaikista muista julkisista musiikin esitystilaisuuksista sellainen on tehtävä. (kts. www.teosto.fi)

Haluaisimme tilauksen mielellään 3–­4 viikkoa ennen esitystä. Tilaus on selkeintä tehdä tilauslomakkeella, mutta sen voi tehdä myös vapaamuotoisesti sähköpostiosoitteeseen if.siranas@tulualsualitattim. Meille voi myös soittaa alla näkyviin puhelinnumeroihimme. Sähköpostiimme voi laittaa myös kyselyjä ja palvelua koskevia parannusehdotuksia. Pyrimme vastaamaan kaikille.

Tilauslomakkeeseen